Јавниот автобуски превоз во Скопје од утре по зимски возен ред


       
Скопје, 31 август, 2018 - 12:27 (META) 

Автобусите на ЈСП и на приватните превозници во Скопје од утре ќе сообраќаат по зимски возен ред, соопшти ЈСП Скопје.

Возниот ред може да се види на веб страницата www.jsp.com.mk.