Импресум

Главен уредник – Зоран Андоновски

Редакција:

Димитар Тануров

Бранислав Закев

Симона Атанасова

Силвана Жежова

Миркица Поповиќ – Атина

Сања Ивачиќ – Белград

Алидеа Каракуши – Тирана

Косара Белниколова – Софија

Анета Блажевска – Битола

Веле Митановски – Охрид

Весна Коловска – Штип

Зоран Димовски – Тетово

Лилјана Петрушевска  – лектор