This page was exported from Meta.mk [ http://meta.mk ]
Export date: Wed Dec 19 9:37:13 2018 / +0000 GMT

Филмот „Исцелител“ на Ѓорче Ставрески награден на фестивалот во Санта Барбара
Филмот „Исцелител“ на режисерот Ѓорче Ставрески, ја освои наградата за најдобар филм во меѓународната селекција на фестивалот во Санта Барбара, Калифорнија, една од најзначајните смотри на независен авторски филм во САД.

Ова е трета фестивалска награда за „Исцелител“, по признанието од публиката во Солун, и онаа за најдобро сценарио на Фестивалот на медитерански филм во Брисел.
Post date: 2018-02-10 19:43:22
Post date GMT: 2018-02-10 18:43:22
Post modified date: 2018-02-10 19:43:22
Post modified date GMT: 2018-02-10 18:43:22
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com