ДИК денеска ќе се занимава со извештајот за приговорите


       
Скопје, 18 октомври, 2017 - 17:01 (META) 

Со почеток во 18 часот, Државна изборна комисија денеска ќе ја одржи 158. седница, на која ќе го разгледува извештајот за поднесените приговори за постапката за гласање, сумирање и за утврдување на резултатите.

Планирано е и донесување предлог-заклучок за објавување на конечни резултати за општините каде што нема поднесено приговор.