Вистиномер

Ако е здравството во хаос, тоа не е од времето на Таравари

31 август, 2017 - 9:53 (META)  Скопје ВМРО-ДПМНЕ излезе со соопштение во врска со состојбите во здравството, земајќи ја како повод смртта на три новороденчиња од пред неколку дена во Клиниката за гинекологија и акушерство при Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ од Скопје, која ја оценуваме како недоследна,…

Трајановски спинува околу неговата ефикасност

29 септември, 2017 - 19:30 (META)  Скопје Градоначалникот Трајановски кој од граѓаните на Скопје го бара третиот мандат има нереализирани крупни проектни ветувања, особено во делот на инфраструктурата и екологијата. Оттука, неговото спротивно тврдење е извртена вистина или спин, пишува „Вистиномер“. „Еден од кандидатите за нов…

Видеа