Видео

Двајца мажи со киселина напаѓале минувачи во Лондон

14 јули, 2017 - 8:59 (META)  Лондон Две лица на украден мопед 90 минути дивееле низ Лондон и нападнале пет луѓе со киселина, пренесува „Индепендент“. Полицијата соопшти дека напаѓачите им фрлале киселина в лице на случајните минувачи, при што еден од нападнатите е потешко повреден. Мажите кои…

Повеќе од 80 лица се повредени при рушење на тераса во зградата на индонезиската берза

15 јануари, 2018 - 18:51 (META)  Џакарта Повеќе од 80 лица се повредени при рушење на тераса во зградата на индонезиската берза. Во моментот на рушење на терасата, имало голем број на студенти кои биле во посета на берзата во Џакарта. Полицијата ги евакуирала луѓето и ги…