Видео

Македонка од Австралија ја претепала мајка си до смрт

4 ноември, 2016 - 11:44 (META)  Бризбен Дваесетгодишна Македонка од австралискиот град Бризбејн до смрт ја претепала својата мајка поради строгиот македонски начин на воспитување, пишува австралискиот портал „Курир меил“. Симона Зафировска вчера е уапсена и обвинета за убиство, откако доброволно разговарала со полицијата за смртта на…

Убиен рускиот пратеник Вороненков кој поради Путин побегна од Русија

23 март, 2017 - 12:56 (META)  Киев Рускиот пратеник Денис Вороненков, кој побегна од Москва од страв да не биде убиен од агентите на претседателот Владимир Путин, убиен е во Киев. Вороненков, кој неодамна ја критикуваше и украинската влада, е убиен на улица сред бел ден. Четириесет…