Uncategorized

Алијанса за Албанците: Обвинителство да биде еднакво и кон Заев и кон Села

27 август, 2018 - 12:23 (META)  Гостивар Алијанса за Албанците (АА) денеска ги повика и Јавното Обвинителство и Министерството за внатрешни работи (МВР да преземат мерки и да ги пронајдат лицата што при упадот во Собранието на 27 април 2017 година, а и потоа, посегнале по животот…

Партиите оставиле непокриени расходи од околу 108.000 евра за изборите во 2016 година

28 јуни, 2018 - 11:26 (META)  Скопје Вкупно 6.676.000 денари (околу 108.000 евра) се непокриените расходи на сите 11 политички партии кои учествувале во кампањата за предвремените парламентарни избори во 2016 година, покажала ревизијата. Најголем дел од расходите, 75,32 отсто се за платено политичко рекламирање. Како што…

Видеа