Свет

Арапските земји испратија листа со барања до Катар, вклучувајќи и затворање на „Ал Џезеира“

23 јуни, 2017 - 8:09 (META)  Доха Четирите арапски држави кои воведоа санкции кон Катар поради наводна поддршка на тероризмот, ѝ испратиле на Доха 13 барања, вклучувајќи и затворање на телевизијата „Ал Џезеира“ и намалување на врските со Иран, изјавил официјален претставник на една од четирите држави.…

Арапските земји испратија листа со барања до Катар, вклучувајќи и затворање на „Ал Џезеира“

23 јуни, 2017 - 8:09 (META)  Доха Четирите арапски држави кои воведоа санкции кон Катар поради наводна поддршка на тероризмот, ѝ испратиле на Доха 13 барања, вклучувајќи и затворање на телевизијата „Ал Џезеира“ и намалување на врските со Иран, изјавил официјален претставник на една од четирите држави.…