Свет

Полицијата во Берлин изврши рација на повеќе локации и пронајде оружје и муниција

25 октомври, 2017 - 10:14 (META)  Берлин Полицијата во Берлин извршила рација на повеќе места во градот и запленила оружје и поголемо количество муниција, а едно лице е приведено, пишуваат германските медиуми. Рацијата била спроведена на четири локации во рамките на потрагата по маж за кој постои…

Кацин: Компромисот на Македонија и Грција во регионот треба внимателно да се проучува

14 февруари, 2019 - 9:46 (META)  Скопје Без разрешување на сите билатерални спорови нема да има понатамошно проширување во Западниот Балкан, во изјава за „Јуропиан Вестерн Балканс“ порачува Јелко Кацин, постојан претставник на Словенија во НАТО и поранешен известувач во Европскиот парламент за Србија и Црна Гора.…

Видеа