Европа

Еди Рама: Не е важно што ќе се случи меѓу нас, туку меѓу Западен Балкан и ЕУ

5 декември, 2017 - 14:28 (META)  Брисел Нашето прашање не е што ќе се случи меѓу нас ( Западен Балкан – н.з.), туку меѓу нас и Европската Унија, изјави денеска во Брисел албанскиот премиер Еди Рама, отворајќи го 18. политички самит за Западен Балкан и ЕУ, организиран…

Еди Рама: Не е важно што ќе се случи меѓу нас, туку меѓу Западен Балкан и ЕУ

5 декември, 2017 - 14:28 (META)  Брисел Нашето прашање не е што ќе се случи меѓу нас ( Западен Балкан – н.з.), туку меѓу нас и Европската Унија, изјави денеска во Брисел албанскиот премиер Еди Рама, отворајќи го 18. политички самит за Западен Балкан и ЕУ, организиран…