Македонија

Каменувана 55-ка на надвозникот меѓу Маџари и Ченто, повредена патничка

20 октомври, 2017 - 13:57 (META)  Скопје Околу час и половина по тепачката кај Битпазар вчера, на надвозникот кај „Агросервис“ меѓу населбите Маџари и Ченто бил каменуван автобус кој сообраќал на линијата 55, кој се движел кон Арачиново, соопшти СВР Скопје. Инцидентот бил пријавен в полиција во…

Каменувана 55-ка на надвозникот меѓу Маџари и Ченто, повредена патничка

20 октомври, 2017 - 13:57 (META)  Скопје Околу час и половина по тепачката кај Битпазар вчера, на надвозникот кај „Агросервис“ меѓу населбите Маџари и Ченто бил каменуван автобус кој сообраќал на линијата 55, кој се движел кон Арачиново, соопшти СВР Скопје. Инцидентот бил пријавен в полиција во…