Хроника

Основното јавно обвинителство – Гостивар трага по напаѓачите на британски државјанин

22 март, 2017 - 18:15 (META)  Скопје Британски велосипедист бил пресретнат и нападнат од три непознати лица, вчера на патот од одморалиштето Бунец кон Маврово, соопштија од Јавно обвинителство. Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство – Гостивар зел изјава од оштетениот и издал наредби за да…

Основното јавно обвинителство – Гостивар трага по напаѓачите на британски државјанин

22 март, 2017 - 18:15 (META)  Скопје Британски велосипедист бил пресретнат и нападнат од три непознати лица, вчера на патот од одморалиштето Бунец кон Маврово, соопштија од Јавно обвинителство. Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство – Гостивар зел изјава од оштетениот и издал наредби за да…