Галерија

На Струмичкиот карневал годинава имаше повеќе од 1.000 учесници

26 февруари, 2017 - 14:35 (META)  Струмица Меѓународниот карневал што традиционално се одржува во Струмица, заврши и на него учествуваа околу 1.100 учесници од Албанија, Русија, Бугарија, Црна Гора, Србија и од Аруба. Според Александар Цицимов од Организациониот одбор на Струмичкиот карневал, годинава не биле присутни некои…

Делегации на партии и на институции положија цвеќе на гробот на Борис Трајковски

26 февруари, 2017 - 12:54 (META)  Скопје Делегација на СДСМ, во состав Диме Велковски, Цветанка Ласкова и Дарко Давитковски, положи цвеќе и оддаде почит на поранешниот претседател Борис Трајковски, на 13-годишнината од неговата смрт. – СДСМ, како и сите граѓани на Македонија, со достојна почит ги вреднува…