Економија

МЗШВ: Невремето предизвика штета на 5.000 хектари земјоделска површина во Овчеполието

14 јуни, 2018 - 13:19 (META)  Свети Николе Претставници од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство заедно со локалните власти, излегоа на терен, во увид на штетите врз земјоделските посеви, по вчерашното невреме во овчеполскиот регион. Според првичините проценки во регионите на општините Лозово и Свети Николе,  од…

МЗШВ: Невремето предизвика штета на 5.000 хектари земјоделска површина во Овчеполието

14 јуни, 2018 - 13:19 (META)  Свети Николе Претставници од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство заедно со локалните власти, излегоа на терен, во увид на штетите врз земјоделските посеви, по вчерашното невреме во овчеполскиот регион. Според првичините проценки во регионите на општините Лозово и Свети Николе,  од…

Видеа