Дописници

Србија го одбележува Денот на сеќавање на жртвите во бомбардирањето на НАТО на СРЈ

24 март, 2017 - 9:29 (META)  Белград Денеска во Србија со комеморативни собори, со полагање венци и цвеќе на спомениците на воените и на цивилните жртви, се одбележува 18-годишнината од почетокот на бомбардирањето на НАТО на тогашна Сојузна Република Југославија (СРЈ). Државната делегација на церемонијата ќе ја…

Србија го одбележува Денот на сеќавање на жртвите во бомбардирањето на НАТО на СРЈ

24 март, 2017 - 9:29 (META)  Белград Денеска во Србија со комеморативни собори, со полагање венци и цвеќе на спомениците на воените и на цивилните жртви, се одбележува 18-годишнината од почетокот на бомбардирањето на НАТО на тогашна Сојузна Република Југославија (СРЈ). Државната делегација на церемонијата ќе ја…

Видеа